menu
Word Lid
Woke-gedoe van N-Va

Als raadslid van het Vlaams Belang wil ik mijn bezorgdheid uiten over de goedkeuring van de regenboogverklaring in Stad Izegem ,terwijl Bart Dewever een lezing geeft over ‘woke’. Blijkbaar is het doel ervan om een veiligere omgeving te bieden aan leden van de LGBTQIA2S+-gemeenschap, maar wij, als Vlaams Belanger, zijn bezorgd over de verdere gevolgen van dergelijke symbolische gebaren.

Voor Vlaams Belang staat de vrijheid van de burger voorop en die vrijheid wordt nu niet meer vanzelfsprekend gemaakt door de “linkse woke-gemeenschap” die hun taal aan de samenleving opdringt. Dit zal leiden tot de belemmering van en zelfs tot een verbod op vrije meningsuiting en heeft als gevolg een verdere versplintering van onze maatschappij.

Daarnaast maken we ons grote zorgen over de lespakketten die kleuters genderbewust zouden moeten maken.We evolueren naar een maatschappij waarin jonge kinderen gestimuleerd worden om hun geslachtelijke identiteit in vraag te stellen en dat vindt Vlaams Belang heel schadelijk voor de natuurlijke, psychische evolutie van het kind. Vlaams Belang pleit ervoor het kind met rust te laten en vindt het totaal ongepast om de kinderen te indoctrineren met de genderideologie. Laat kinderen kinderen zijn.

Tot slot vraag ik me af waar de N-VA voor staat,aangezien zij ook meedoen aan dit woke gedoe.

Vlaams Belang roept op tot de stopzetting van deze ontwikkeling en een herwaardering van traditionele waarden en normen, geankerd op de biologie en niet op een ideologie.

Federaal Volksvertegenwoordiger/Gemeenteraadslid

Nathalie Dewulf

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF