menu
Word Lid
Laat onze kinderen kind zijn

Nu al verplicht de overheid ons, uit respect, te varen onder de regenboogkleuren. Het te pas en te onpas gebruik van de regenboogkleuren draagt niet bij om deel te nemen aan de samenleving maar zet aan tot agitatie. Ook onze vrijheid is niet meer vanzelfsprekend en staat onder druk. De linkse woke-gemeenschap is de nieuwe adel geworden. Ons lijkt het vooral een hoop losgeslagen moraalridders die ons de les komen spellen. De linkse wappies verplichten ons om enkel hun woke-woorden te gebruiken, zoals cisgender, iedereen kent de betekenis ervan. Cisgenders zijn mensen die zich prettig voelen bij het geslacht dat ze kregen bij de geboorte .

In de regenboogverklaring kon u lezen dat ongelijkheden, voortkomend uit het geslacht en andere, uit de samenleving verdwijnen.

Het Vlaams Belang wil dat er opgetreden wordt tegen elke daad die de onveiligheid van een buurt, een wijk, de gehele stad of gemeente verhoogt. Consequent en altijd. Dat gaat dus heel wat verder dan een politioneel optreden ten aanzien van straat- en geweldcriminaliteit. Nultolerantie moet ook gelden voor druggebruik, vandalisme en werkelijke overlast. Voor het verbaal of fysiek intimideren van onder meer meisjes, vrouwen en homo’s moet evenzeer ingegrepen worden. Al zeker voor rellen die worden uitgelokt door ‘groepen jongeren’ om zich met de politie te meten, met de bedoeling te laten zien wie in de wijk de feitelijke baas is. Kortom, elke vorm van geweld moet voor ons streng bestraft worden en alle sensibiliseringscampagnes tegen geweld zijn voor ons belangrijk. Maar de regenboogwaanzin gaat voor ons en voor vele anderen net iets te ver. Vooral omdat de waarheid verzwegen wordt en de echte oorzaak van vele problemen niet aangepakt wordt. Wie veroorzaakt de meeste problemen in het wegwerken van de ongelijkheden? Volgens onze mening is dit nog steeds de islam-theocratie, maar dat durven ze uiteraard niet in de regenboogverklaring opnemen.

Is het de bedoeling dat dit verder wordt uitgebreid naar gekleurde zitbanken, gekleurde bushokjes, enzovoort? Er worden nu lespakketten ter beschikking gesteld om zelfs kleuters genderbewust te maken. 

Hoe is dat het nieuwe normaal geworden? Het is heel verbazend dat de waarheid steeds meer in vraag gesteld wordt en nu al door de overheid en het onderwijs gepropageerd wordt, zelfs bij heel jonge kinderen. We evolueren naar een samenleving waar we jonge kinderen stimuleren om hun geslachtelijke identiteit in vraag te stellen. Dat is heel erg en schadelijk! Laat een kind een kind zijn.

Onze fractie zal de regenboogverklaring niet goedkeuren.


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF